1 april 2012

Timrå på besök och tröstgodis

Godmorgon söndag!

Igår besökte mitt kära Timrå min nya hemstad Örebro. Självklart var jag på plats för att beskåda mötet. Förväntansfull och laddad kom jag dit, besviken och nedstämd gick jag därifrån. För er som inte förstår vad jag snackar om, kan jag berätta att det är hockey som gäller just nu. Jag är verkligen ingen sporttjej som håller koll på allt som händer i sportvärlden, men jag vill väldigt gärna att Timrå ska hålla sig kvar i elitserien och det är viktiga matcher som spelas nu!

Efter förlusten var vi tvungna att pigga upp oss lite. Kvällen hemma hos oss fick avslutas med film och lite tröstgodis i soffan :)

Ja, ja, nog om hockey. Nästa helg kommer ett annat gäng från Timrå och hälsar på i min nya hemstad och då är det min familj jag snackar om. Det ska bli såååå roligt! Ett möte som inte kan sluta i besvikelse!

Idag ska vi få besök av goda vänner och då ska jag passa på att baka lite. Om jag lyckas eller inte får ni se senare idag :)

2 kommentarer:

  1. Va mycke godis vi har fått äta i år/Anders

    SvaraRadera
  2. Jasså, du var på matchen? Kul, förutom förlusten då. Tik har verkligen kämpat och gjort det bra i kvalet. Tror på dem! 1p till så ;-)Va skönt med lov. Njut nu av den i vårvärmen. Här har det snöat... men inte så mycket som ligger kvar. Kanske kan höras något till v. då du är ledig Kram J

    SvaraRadera

Skriv ut