30 juni 2012

Mazarinrutor med rabarber

Godkväll!
Här kommer en rapport från gårdagens bakning. Mazarinrutor med rabarber! Mördegsbotten, rabarber och härlig mazarinfyllning. Det är sååå gott med den syrliga rabarbern och den söta mandelmassan tillsammans! Mmm! 

Jag har bloggat om denna kaka tidigare, men gjorde den då som en stor paj till efterrätt. Nu har jag skurit den i ganska små bitar, eftersom jag vill att mina gäster också ska orka smaka andra bakverk på morgondagens födelsedagsfika :)

Klicka här för att att komma till receptet!Vad händer ikväll då? Jag är lite tråkig och har inga särskilda lördagsplaner... Så blir det när man är ledig varje dag :)

2 kommentarer:

  1. Åhh ser fantastiskt goda ut, hoppas på provsmakning imorgon. Och ja, mycket fin bild :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Klart det blir provsmakning! Ses snart!

      Radera

Skriv ut