30 juni 2012

Plock på altanen!

God morgon!
Gud, vad skönt det är med semester! Förutom mitt första riktiga träningspass sedan förkylning och Londonresa, blev det både bakning och en mysig stund med lite plockmat ute på altanen igår kväll. Det var inget toppenväder, när vi precis hade satt oss för att äta började regnet att ösa ner... Men vad gör det, när man sitter under ett tak! Det var faktiskt riktigt mysigt :)

Vi åt lite olika charkuterier, ostar, bröd, tapenade och drack skumpa. Mycket gott! Förresten, har ni testat Lomo? Det är en spansk lufttorkad fläskfilé och brukar finnas att köpa i delikatessdisken. Supergott! Senare på kvällen såg vi film, det känns som en evighet sedan jag såg en film senast. Vi hyrde "Nobels testamente", men nej, jag tyckte inte att den var så bra. "Nobels testamente" är enligt mig en av Liza Marklunds bättre böcker, men som vanligt tycker jag inte att de hade lyckats fånga bokens story.

Återkommer med ett inlägg om gårdagens bakning senare idag. Mmmm! Vad gott det blev!

Nu ska jag gå ut lite! Ha en bra lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut