7 juni 2012

Sojabönor i salladen!

Åh herregud vad trött jag är! All rättning och betygssättning har satt sina spår... Som tur är, är det lite lugnare på skolan just nu. Denna vecka är det fransk matkultur på schemat för de elever som har valt det på elevens val. Mycket skoj! Denna vecka har eleverna bland annat fått göra en egen bearnaise samt provat ett tiotal franska ostar. Imorgon är det bakning för hela slanten. Bröd och franska bakverk, kan det bli bättre?! Jag återkommer med bilder och recept imorgon!

Nu till något helt annat. Måste bara tipsa om sojabönor! Kanske är ni många som redan äter dessa? Jag hittade denna lilla ask i frysdisken för någon månad sedan och nu är jag fast. Jag har dem i salladen och det är så gott, mättande, nyttigt och enkelt! De smakar inte alls så mjöligt och torrt som andra bönor, bara gott. Mycket bra!

Nu blir det sängen! Godnatt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut