11 juli 2012

Bakad brie!

Hej hopp! Hoppas att ni har en bra kväll. Jag har inte så mycket för mig denna afton, så det blir ännu ett blogginlägg ikväll :) Här kommer mer inspiration från våra grillkvällar. Bakad brie med rosmarin, serverad med en del charkuterier och en bit bröd. Perfekt på en buffé eller som lite plock innan maten.

Även detta är superenkelt att göra! Jag brukar helt enkelt köra en liten brieosttårta (500 g) i ugnen i 175 grader i 10-15 minuter. Min systerson gjorde dock en annan variant och stekte osten i stekpannan på låg värme tills den kändes lite mjuk. Dekorera gärna med lite rosmarin. Det är så himla gott när osten är lite mjuk och varm!

Ha en fortsatt skön kväll!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar brie men aldrig testat att värmda den! Mums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det! Riktigt gott som tilltugg eller på en buffé!

      Radera

Skriv ut