15 augusti 2012

Tonfisksallad med ägg och bönor

Oj, nu har det stått still länge här på bloggen! Den sista semesterdagen som skulle bli så bra och då jag skulle få så mycket gjort blev tyvärr en riktigt jobbig dag. Jag blev ordentligt sjuk och har legat nedbäddad sedan dess... Men nu är jag äntligen på fötterna igen och idag har jag jobbat min första arbetsdag! Åh herregud, vilken trevlig sådan! Vilka underbara kollegor jag har! Det är riktigt roligt att vara tillbaka på jobbet igen. Nu måste jag bara jobba på med planering för imorgon kommer eleverna :) Ska bli härligt att träffa dem med!

Idag tänkte jag tipsa om en enkel tonfisksallad med spenat, ägg, tomat, rödlök, kidneybönor och sojabönor. En enkel och nyttig middag när man inte har mycket tid över! Glöm inte att droppa över lite olivolja och strö över lite flingsalt, det är pricken över i:et!

Ha en bra kväll!

3 kommentarer:

 1. Saknat dig både på jobbet och här. Härligt att ha dig tillbaka! Kram/ Jess

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! Har saknat dig med! Kram!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skriv ut