7 september 2012

Fredagssallad med lyxiga tillbehör

Godkväll! Oj, oj, nu är det snart läggdags här! Min fredagskväll har varit trött, men mycket mysig. Tränat, ätit gott, druckit ett glas vin, slappat i soffan och faktiskt sovit en stund. Så skönt :)Fredagsmaten bestod av en supersmarrig sallad med tomat, paprika, avokado, sojabönor och oliver och till det blev det lite salami, lufttorkad skinka och kex och ost. Rena rama lyxmiddagen!

Imorgon är det dags för distanskurs i Västerås igen. Usch, känns jobbigt att sätta igång att plugga igen... Det är ju nog att arbeta heltid :) Till råga på allt är det en fonetikkurs och trots mitt yrke som språklärare har jag enormt svårt för just fonetik... Inte alls min favoritdel inom språkvetenskapen :) Det är då väldigt tur att jag har min fina kollega med mig, det piggar upp dagen väldigt mycket!

Sov så gott och ha en bra lördag allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut