1 september 2012

Partaj och sushitillverkning med kollegorna

Oj, oj, oj, först nu börjar jag vakna till liv igen. Igår var det sushikväll och partaj hemma hos en av mina kollegor. Så trevligt när en kollega ställer upp och fixar så! Det var en otroligt trevlig tillställning! Kanske lite för trevlig, jag får nog lite motvilligt erkänna att det blev en del för mycket att dricka...

Sushin blev väldigt snygg, men jag kan inte ta åt mig äran. Den här tallriken är det en kollega som har gjort :) Jag tänker inte gå in på själva tillverkningen av maten heller, det kan ni antagligen hitta bättre någon annanstans. Tyvärr är jag inte särskilt imponerad av smaken på sushi och förstår inte riktigt denna sushihysteri. Men snyggt blev det! Och trevligt var det!

Nu börjar jag bli sugen på skräpmat och film... Vi får se vad det blir :) Ha en bra lördag allihopa!

2 kommentarer:

  1. Hej, så många härliga recept. Hit kommer jag gärna tillbaka. Det får bli min blogg kokbok:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad kul att du tycker det! Du är välkommen!

      Radera

Skriv ut