25 september 2012

Sallad med mango, avokado och cashewnötter

Oj, vad trött jag är nu... Nästan så att jag somnar framför datorn :) Ett bra träningspass och god mat gör verkligen susen för sömnen!

Dagens middag blev en sallad med mango, avokado, cashewnötter och såklart lite getost :) Kändes otroligt somrigt och inte alls passande för det ruggiga och kyliga väder vi har nu. Men gott var det! Så gott att jag åt alldeles för mycket :)

Imorgon kväll är det dags för bokklubb igen! Ska bli så trevligt att få komma hem till en kollega och umgås, snacka. Naturligtvis om böcker :) Ser fram emot det!

Sov så gott kära vänner!

2 kommentarer:

 1. hej,

  har just hittat till din blogg, fortsätter gärna läsa om det är ok med dig.. härliga recept..

  men bokklubben, hur gör ni, vad läser ni, vad brukar ni prata om.. vi är ett gäng som är på väg att börja men vet inte riktigt hur, vänligen återkom

  //
  elis_ohman@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Kul att du gillar bloggen! Du är välkommen!

   Bokklubben går till så att vi kommer överens om en bok, kan vara allt från populärlitteratur på pockettoppen, nobelpristagare, ungdomslitteraur (eftersom vi arbetar som lärare), dikter till Tintin som vi faktiskt ska läsa till nästa gång. Vi har bestämt att vi inte vill ses för ofta, det får inte bli stressigt att läsa och vi vill gärna längta efter att ses :) Det blir ca varannan månad. Vi turas om att vara hemma hos varandra och vi diskuterar våra olika åsikter om det vi har läst. Diskussionen kommer igång av sig själv, vi förbereder inga särskilda frågor. Oftast tar vi även en runda med allmänna boktips om vi har läst andra böcker på sistone.

   Lycka till!
   Hälsningar Susanne

   Radera

Skriv ut