26 oktober 2012

Middag med franskgruppen och gula hallon

Äntligen fredag och äntligen höstlov! Som jag har längtat! Jag har inlett lovet med fredagsdans på FS och sedan pizza och en Bacardi Breezer framför tv:n. Inte alls likt mig att äta pizza. Särskilt inte köpepizza, men ikväll smakade det faktiskt gott :)

Igår var jag på skolan sent och lagade mat med mina franskelever. Riktigt, riktigt trevligt! Till förrätt gjorde vi Chèvre chaud på salladsbädd och till varmrätt en Quiche Lorraine. Eleverna var superduktiga och allt flöt på så bra.

Till efterrätt blev det något lite mindre franskt, en cheesecake med hallonsås och gula hallon. Det var första gången jag åt gula hallon. Smakade ungefär som vanliga hallon, men kändes otroligt lyxigt och tjusigt att dekorera med :) Så här såg desserten ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut