10 februari 2013

Kycklingenchiladas och nya nacho-chips!

Äntligen har jag fått en ny laddare till mitt kamera-batteri! Otroligt jobbigt att vara utan min kära kamera :) Men nu ska det bli blogga av :)

I lördags åt vi en gammal goding som vi alltid gjorde förr, nämligen kycking-enchiladas. Det är väldigt enkelt, men otroligt gott! Vi testade också en ny sort nachos med mango- och chilismak. Helt okej! Jag hade dock aldrig lyckats klura ut att det var just mango de smakade om jag inte visste det, men det fanns en liten syrlighet i smaken och det var väldigt gott!


Klicka här för recept på kyckling-enchiladas! 

Ha en bra vecka!

2 kommentarer:

 1. Detta är en favorit hemma hos oss också, efter att du hade bjudit mig på den :-) Har bjudit många på den och det är alltid en uppskattad rätt.
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, visst är det gott! Kul att du tittar in här :)

   Radera

Skriv ut