17 februari 2013

Plockmat framför tv:n!

Jag är då inte mycket för alla dessa delfinaler i melodifestivalen, men ändå blir jag liksom sittandes framför programmet varje vecka :) Igår gjorde jag dessutom en himla massa smarrig plockmat att njuta av. Det blev en sallad med lufttorkad skinka och salami. Salladen innehöll också färska tomater och mina favoriter, lätt soltorkade körbärstomater. Såååå mycket godare än de vanliga soltorkade tomaterna. Mildare och finare i smaken tycker jag.

Till detta åt vi små minipajer med ädelost i, bröd, kex och några goda ostar. Ostarna var Gruyère, fransk bondost samt Délice de Bourgogne. Den sistnämnda var en nyhet för mig. En kollega hade talat varmt om denna ost och när jag såg den i butiken var jag bara tvungen att testa. Och jag får lov att hålla med min kära kollega, den var väldigt, väldigt god! Underbart krämig och len, men med mycket smak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut