5 maj 2013

Nya smaker från Lindt!

Söndag kväll igen... Helgerna går alltid så otroligt fort. Igår fick jag i alla fall lite jobbande gjort och på eftermiddagen kopplade jag av med att baka lite. En mysig spelkväll med grannarna fick avsluta lördagen. Idag har jag, maken och svägerskan njutit av efterlängtad sol på altanen. Vi satt där i flera timmar. Grillade korv, snackade och fikade. Det gav energi så att jag bör klara mig de tre dagar som är kvar innan vi tar helg igen :)

Innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa om supergoda nya smaker från Lindt. Underbar pistage, som jag fullkomligt älskar, och en härligt knastrig och söt maräng. Mycket, mycket gott! Nya favoriter hos mig!

Ha en bra vecka allihopa!


2 kommentarer:

  1. Åh pustade, måste testas. Tack för en SÅ skön dag och gott fika :)

    SvaraRadera
  2. Åh pistage, skulle det ju såklart stå ;)

    SvaraRadera

Skriv ut