13 juli 2014

Härliga sommardagar med familjen och massor av god mat

Vi är nyligen hemkomna efter en helt underbar vecka hos familjen i Norrland. Så mysigt att få umgås med nära och kära! Och för en gångs skull har Norrland bjudit på otroligt fint väder med galet varma sommardagar. Vi har njutit av frukost på altanen, lata och långsamma förmiddagar i hammocken, eftermiddagar på badstranden, middagar med syskonen och dessutom födelsedagsfirande för mig som har fyllt år under veckan.


Som vanligt har vi också ätit och fikat så mycket gott så det känns som man skulle kunna rulla hem till Örebro :) Det ska faktiskt bli skönt med några dagar med bättre rutiner och bättre mat.

Bilderna ovan är från en mysig kväll hos min syster med familj. Vi åt västerbottenpaj, en fräsch sallad, bröd och en jättegod paprikasås som min systerson svängde ihop. Jag har inget exakt recept, men han grillade paprikor (som sedan skalades) och purjolök som mixades med valnötter, cashewnötter, vitlök, salt, peppar, paprikapulver, basilika och olivolja. Supergott! Blev lite som en pesto med paprikasmak. Bra tillbehör till grillat kött också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut