10 december 2014

Rostad mjuk pepparkaka med camembert och päronmarmelad


I helgen hade vi bjudit hit mannens familj på lite glögg och tilltugg. Väldigt trevligt och mysigt! Vi testade att rosta mjuk pepparkaka, något som jag hade sett i flera olika tidningar nu inför jul. Det verkar liksom vara årets fluga :) Tillsammans med en god ost och lite marmelad blev det väldigt gott! Kul att variera sig lite!

Jag hade bakat mitt recept på mjuk pepparkaka som ni hittar om ni klickar här. Jag skar den i skivor och stansade ut hjärtan med pepparkaksform. Jag rostade hjärtana på en plåt i ugnen tills de kändes lite torra. Servera med en smakrik ost och en klick marmelad! Icas egna päronmarmelad är oslagbar! Så god!

Vi bjöd också på egna pepparkakor med lite gräddädel på tub. Funkar alltid!

2 kommentarer:

Skriv ut