28 april 2015

Köttbullar och broccolimos

Igår rullades köttbullar för glatta livet! Det blev köttbullar och broccolimos till middag och när man ändå är i farten kan man ju lika gärna göra lite extra, eller hur? Det är ju bara så gott att ha lite i frysen :)

Ikväll ligger jag bara i soffan och latar mig. Jag är helt slut efter arbetsdag och ett pass på gymmet. Hjälp, vad jag ser fram emot ledighet nu. Till helgen händer massor av skoj och jag längtar så mycket!

Köttbullar:
400 g köttfärs
2 dl vatten
4 msk ströbröd
salt, peppar
1 ägg

Blanda vatten och ströbröd och låt svälla i några inuter. Blanda med köttfärs och ägg. Salta och peppra. Rulla till bullar och stek i smör.

Broccolimos, 4 portioner:
800 g fryst broccoli
4 msk Philadelphiaost
salt, peppar

Koka broccolin enligt instruktioner på förpackningen. Häll av vattnet, låt ånga av en stund. Mixa med stavmixer. Blanda ner Philadelphiaost, salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut