19 juli 2011

Ostar...

Ostar är bland det bästa jag vet! Min man är lika galen i ostar som jag och efter att ha ätit ostar varje dag i Frankrike tyckte han att vi borde fortsätta med dessa vanor även här hemma. Ikväll blev det därför en liten ostbricka hemma hos oss. På ostbrickan fanns en Camembert, en Munster, en Bavaria blu samt fikonmarmelad och lite fransk lantsalami. Mums!4 kommentarer:

 1. Mm vad smarrigt. Härligt att se att ni lever enligt den franska kulturen :)

  SvaraRadera
 2. Tja!

  När vi ser alla godsaker,så exploderar vi nästan.
  Vi längtar till du kommer till Timrå,så vi får vara med och smaka!
  Kram Amanda och Monken

  SvaraRadera
 3. Åhhhh! Vad gott! Jag älskar också ostar. Vi får ta en ost, kex och vin kväll när du kommer hem. Snygg blogg förresten. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Jag längtar också, kommer snart! Kram på er!

  SvaraRadera

Skriv ut