15 juli 2012

Sallad med serrano och mozzarella

Ja, det var ett par dagar sedan det blev ett inlägg här på bloggen! Igår lämnade jag Timrå och familj och vänner för att åka hem till min käre man och Örebro igen. Det har varit så skoj att träffa alla, men det är nåt visst att komma hem till sitt eget igen. Så skönt!! Och dessutom behövde jag inte sakna familjen värst länge för idag har jag spenderat hela dagen med min lillebror och hans familj som är ute på en semestertripp i sommarsverige. Imorse drog vi till Parken Zoo i Eskilstuna tillsammans och har spanat på djur och åkt karuseller i regnet :)

De sista dagarna i Timrå bestod av flera joggingturer, ganska mycket shopping, massor av gott fika och lugna kvällar med mamma och syrran. En kväll gjorde vi denna supergoda sallad med serranoskinka, mozzarella, melon, avokado och cashewnötter. Så smarrigt!


Dessutom kändes sallad som en lagom middag, med tanke på allt gott fika den här senaste veckan :) Jag lovar att jag har många smarriga recept och bilder på alla godsaker. Återkommer med det! 

Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut