1 april 2013

Påskig chokladtårta!

Vilka härliga dagar vi har just nu! Det härliga vårvädret får mig att längta något enormt till sommar och värme. Idag njuter jag av min sista lediga dag så mycket jag bara kan, även om jag har en hel del att fixa med här hemma. Det blir en del tvätt och städning att ta itu med när man har varit borta ett tag :)

Om ni är sugna på att baka något till eftermiddagsfikat idag kan jag verkligen rekommendera denna underbara kladdkaka. Det är min absoluta favorit bland alla kladdkakor. På helgens påskbuffé fick kakan dessutom fina påskdekorationer i form av kinderägg och chokladägg. Testa den om ni inte har gjort det! Klicka här för att komma till receptet.


Ha en härlig annandag påsk!

2 kommentarer:

 1. Hej min vän
  Jag har fortfarande inte provat denna kladdkaka. Nu är den nedskriven och ska göras till sambons födelsedag :-) smörjer du formen innan?
  Kram Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gjorde det i lördags. Det kanske beror på hur bra form man har :)

   Radera

Skriv ut