21 april 2014

Efterlängtad påsk hos familjen!

Jag har haft en helt underbar påskhelg hos min familj i Norrland! Det har varit otroligt intensivt, men så himla trevligt, så trots trötthet är jag glad och känner att energin är påfylld för ett tag framöver :) Som jag har längtat efter att få ta med vår lilla dotter dit! Och nu har hon äntligen fått träffa hela stora familjen och alla sju kusinerna.

Som vanligt har vi också ätit och fikat massor av gott :) Det har dock inte blivit mycket traditionell påskmat, men jag är lika glad för det. Påskaftonens middag hos kära syster med familj såg ut så här!

Tunt skivade rödbetor och getost på smördegsbotten! Honung och lite timjan fick bli pricken över i:et! Galet gott!


En underbart vacker och mycket god sallad på massor av fint strimlade rotfrukter. 
Grillade champinjoner med fyllning av Cantadouost. 

Skivor av fylld skinkstek och lammstek samt rostade rotfrukter syns i bakgrunden.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut