10 juli 2016

En fantastisk födelsedag!

Då var vi hemkomna efter en underbar vecka i Norrland. Vi har hunnit med både besök hos vänner i Umeå och en härlig vistelse hos familjen i Timrå. Veckan har bjudit på många mysiga stunder med nära och kära. Det har blivit minigolf, glass, matlagning, joggingturer, promenader, häng på altanen, fika, shopping, sällskapsspel och grillkvällar.

Igår firade jag dessutom födelsedag! Det blev en underbar dag med uppvaktning och sång på sängen, mysig frukost hemma hos mamma och fika med alla syskon och syskonbarn hos syrran. Jag är barnsligt förtjust i pajer av olika slag, så istället för tårta fick det bli pajbuffé, glass och en massa svalkande dricka. Dagen till ära sken solen från klarblå himmel och det blev nästan jobbigt varmt att sitta ute och fika :)

Receptet på denna mazarinkaka med rabarber hittar ni här!


Pecannötspaj med kola är så galet gott! Särskilt med en kula vaniljglass till. Mmmmm!
Ni hittar receptet om ni klickar här. 
Efter att ha suttit och fikat i gassande sol en hel eftermiddag drog hela tjocka släkten ner till sjön för att ta ett kvällsdopp. Så himla mysigt! Födelsedagen avslutades sedan med en otroligt god grillmiddag hemma hos storebror, men den blev det tyvärr inga bilder på... Hur som helst, en mycket lyckad födelsedag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut